گوشت مرغ خام باید برای توزیع عمومی چه مشخصات داشته باشد؟ شرکت تولید گوشت مرغ خام کجاست و محصولات آن چه سطح کمی و کیفی دارد؟
در ادامه با ما یاشید تا در باره این موضوع بیشتر بدانیم.
امروزه در کنار گوشت مرغ یکی ا گوشت هایی که در بسیاری از رستورانها وجود دارد گوشت میگو صورتی بوشهر است که طرفداران زیادی دارد و بسیار خوش طعم می بادش.
گوشت مرغ خام یا همان گوشت کشتار شده و پرکنده را می گویند که از کشتارگاههای مرغ خارج شده و به مراکز توزیع ارسال می گردد.
انواع گوشت مرغ خام باید دارای تاریخ درست و کشتار روز بوده و در شرایط محیطی خنک و فاقد میکروب نگهداری و عرضه شود.
شرکت گوشت مرغ خام و گوشت بوقلمون تازه با تولید بهترین محصولات خود با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب در کلیه شهر ها قرار دارد و انواع این محصول را در اختیار رستوران ها و مصرف کنندگان خانوار میدهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.