عرضه گوشت مرغ محلی

گوشت مرغ محلی در مرغداری های ایران چه میزان تولید میشود؟ چرا تولید کنندگان و مرغداران تن به پرورش مرغ های محلی ندارند؟

مرغ محلی یکی از با کیفیت ترین گوشت های فراورده های پروتئینی است و همچنین گوشت بوقلمون که دارای خواص بسیار بالایی می باشد.

اما به این دلیل که هزینه ی پرورش آن بسیار بالا و مهمتر از آن دوره ی رشد آن بسیار بالاتر از مرغ صنعتی است به همین دلیل مرغداران حاضر به پرورش این نوع مرغ در مرغداری های خود نیستند.

اما این مرغ ها خواص غذایی بسیار بالایی دارند و به همین دلیل قیمت خرید و فروش آن نیز نسبت به مرغ صنعتی بیشتر است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.