مرکز فروش گوشت مرغ محلی

گوشت مرغ محلی در ایران چقدر بازار دارد مراکز فروش آنها بیشتر در کدام استان ها قرار دارند؟ گوشت بلدرچین زنده و گوشت مرغ محلی دارای چه خواصی است؟

در دهه های قبل مصرف گوشت مرغ محلی به عنوان پر مصرف ترین فرآورده ی گوشتی معرفی می شده است.

اما بعد از افزایش نیاز جامعه و پاسخگو نبودن عرضه کنندگان به این نیاز رفته رفته تولید کنندگان به این سمت سوق پیدا کرده اند که با شیوه ای سرعت رشد مرغ ها را افزایش دهند.

که در اثر آن امروز شاهد مرغ های صنعتی هستیم که با تزریق هورمون های رشدی 40 روزه به سن کشتار می رسند.

بطور کلی گوشت مرغ محلی و گوشت بلدرچین اصفهان را هنوز هم می توان در مرغداری ها تامین کرد و دغدغه ای برای مصرف کنندگان آن وجود ندارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.